Eind 2015 zal het dan 150 jaar oude treinstation van Alkmaar volledig veranderd en gemoderniseerd zijn. Eind januari is bijvoorbeeld de nieuwe grote traverse over het station heen geplaatst, en aan de voorzijde is een groot rood voetgangersplein gemaakt met een busstation en taxistandplaats ernaast, en veel plaatsen om fietsen te stallen.

De werkzaamheden die vanaf nu nog uitgevoerd moeten worden zijn zo gepland dat reizigers, winkeliers en de taxi’s en bussen er zo min mogelijk hinder van hebben. De hele operatie moet in december klaar zijn, wanneer het station precies 150 jaar oud is.

Pin It
Bekeken: 3861x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/