Alkmaar, 06 oktober 2014. Jong Oranje-coach Adrie Koster kan in de play-offwedstrijden voor EK-kwalificatie tegen Portugal niet beschikken over Mustafa Saymak. De middenvelder van PEC Zwolle heeft vandaag tijdens de wedstrijd tegen Ajax een hamstringblessure opgelopen. In zijn plaats is Guus Hupperts opgeroepen, en dat betekent dus dat er toch nog een AZ-speler in de selectie zit, in ieder geval tegen Portugal. Extra mooi is het voor Hupperts is dat hij ook nog in eigen huis kan bewijzen dat hij met recht in de selectie thuis hoort.

Jong Oranje komt maandagavond bijeen in Hoorn en speelt donderdag 9 oktober in het AZ-stadion de eerste wedstrijd tegen de Portugezen. Het fluitsignaal klinkt om 18.30 uur. De return in Portugal staat vijf dagen later op de agenda. Winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor het EK 2015 in Tsjechië.

Pin It
Bekeken: 978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/