Alkmaar, 06 oktober 2014. In thuiszwembad De Hoornse Vaart speelden de dames van DAW tegen een normaal gesproken gelijkwaardige tegenstander, maar door direct na het beginsignaal het initiatief te nemen werd De Snippen geen kans geboden om in de wedstrijd te komen. Het resultaat was een klinkende 6 - 0 overwinning. Saskia Kansen was topscorer met maar liefst vier doelpunten.

In het eerste kwart sloegen de Alkmaarders meteen toe en kwamen met 3-0 voor. De 2e periode bleef doelpuntloos, ondanks het bewegelijke spel. De scherpte was er even niet in de aanval, maar er werd ook niets weggegeven. De 3e en 4e periode kon DAW weer scoren door adequaat reageren en snelle uitbraken. Ook de 'man meer' situaties werden goed uitgespeeld. Voor de toeschouwers was het weer een aantrekkelijke wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal gaf het scorebord 6-0 aan, waar DAW met gepaste trots naar kon kijken.

Pin It
Bekeken: 890x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/