Heerhugowaard, 07 oktober 2014. De politie zoekt getuigen van mishandeling op zondagmiddag rond 14.00 uur in de parkeergarage van winkelcentrum Middenwaard.

Een groepje van vier jongeren liep door het Waardse winkelcentrum toen zij een groep van ongeveer acht jongens tegenkwamen. De acht jongens zochten confrontatie met hen. Het viertal liep richting de parkeergarage toen één van hen een harde klap in zijn nek kreeg van een van de acht. Een tweede werd door een andere verdachte bij zijn hoofd vastgepakt en schreeuwde toen dat de jongens moesten ophouden. Hij raakte gewond toen zijn hoofd naar beneden werd geduwd en hij een knietje in het gezicht kreeg. Daarna renden de acht verdachten weg uit de garage richting Middenwaard.

De politie is op zoek de twee verdachten die verantwoordelijk waren voor de mishandelingen. De eerste verdachte is een getinte jongen van ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg zijn haar in een scheiding en had zwarte kleding aan. De tweede verdachte is blank, heeft kort blond haar, een normaal postuur en is rond de 1.80-1.85 meter lang. Hij is ongeveer 16 jaar en heeft een pokdalig gezicht. Hij droeg een lange, zwarte stoffen jas en een zwarte broek.

Wie iets gezien heeft of meer informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/