Schagen, 08 oktober 2014. Het is een beetje uit de buurt, maar toch aandacht voor deze zaak. Sinds zaterdag 4 oktober is een drietal jongeren vermist uit een Schagense instelling. Het gaat om de 14-jarige Cherise Nietveld, de 13-jarige Hailey Gijzen en de 16-jarige Dirk Berkhout. 

Dirk heeft blond, kort en stekelig haar, heeft een stevig postuur en is 1,85 m lang. was voor zijn verdwijning gekleed in een blauw vest, paars overhemd, donkere broek en blauwe Adidas sportschoenen.

Hailey heeft half lang bruin geverfd haar (normaal blond) en is 1,72 m lang. Ze draagt normaal een bril, maar heeft deze niet meegenomen. Ze was gekleed in een zwarte legging, zwart shirt met gouden biezen, zwarte Vans schoenen.

Cherise heeft oorspronkelijk blond haar maar het is nu donker geverfd. Ze is ook 1,72 m lang. Op het moment van de vermissing droeg zij een zwarte broek, zwart t-shirt, zwart vest en grijs-witte Nike Air schoenen.

20141008 dirk berkhout

20141008 hailey gijzen

20141008 cherise nietveld

Pin It
Bekeken: 3021x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/