Alkmaar, 08 oktober 2014. Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance zijn op zoek naar tien vrijwilligers (65+) die interesse in kunst en cultuur hebben. Middels het project Dag en Dauw kunnen mensen inspraak krijgen in het culturele aanbod van het lokale centrum voor de kunsten en de bibliotheek in Alkmaar. Als lid van een programmateam kan men meebeslissen over de programmering, helpen met de organisatie en publiciteit, en als gastheer of gastvrouw bij activiteiten aanwezig bent.

Men kan zich aanmelden als kandidaat voor Dag en Dauw, bestaande uit een serie van tien culturele ochtenden: voorstellingen, lezingen, workshops en optredens. De activiteiten worden wekelijks op dinsdagochtenden in de komende winterse periode georganiseerd. Als dit pilotproject succesvol blijkt, komt er in het voorjaar een vervolgproject waarin voortgebouwd op de ervaring en ieders wensen.

Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard zoeken tien mensen van 65 jaar en ouder, die zin en tijd hebben om deel uit te maken van dit Dag en Dauw programmateam. In oktober vinden de selectiegesprekken plaats. Bij de selectie wordt gekeken naar evenredige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen en naar ieders persoonlijke netwerk in de samenleving.

Achtergrondinformatie over Dag en Dauw staat op de websites van de bibliotheek en Artiance.

Pin It
Bekeken: 1479x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/