Alkmaar, 08 oktober 2014. Zaterdag 18 oktober opent Outdoorpark Hoornse Vaart ’s avonds haar deuren, ter afsluiting van het klimseizoen en de herfstvakantie. Deze avond is het mogelijk om op nachtelijk avontuur te gaan en te klimmen in het donker, met een complete klimuitrusting, inclusief hoofdlamp. Dit avontuur start vanaf 19.30 uur.

Na een uitgebreide instructie over klimgordels en het andere klimmateriaal, wordt in het donker naar het circuit op 1, 6, 11 en 16 meter hoogte geklommen. Tussen palen hangen daar vier touwbanencircuits met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken en klimnetten. De avond wordt spectaculair afgesloten met een tokkel of vrije val van maar liefst 16 meter hoogte.

Online reserveren is noodzakelijk, dit kan via de website van Outdoorpark Hoornse Vaart. Prijs: € 18,50 p.p. Wie online reserveert kan er voor 1 euro een kaartje voor het zwembad bij kopen. Voor het hoogteparcours niveau 1-2 moet je minimaal 1,30 m lang zijn en voor niveau 3 en 4 minimaal 1,40 m lang. De rest van de herfstvakantie is het klimpark overdag geopend.

Pin It
Bekeken: 1078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/