Broek op Langedijk, 08 oktober 2014. In Fitland XL De Geus werd afgelopen zaterdag de 4e Spinningmarathon georganiseerd door Michael-Wings Events. In totaal 55 sporters namen deel aan de 4 uur durende spinning met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Michael-Wings. De stichting draagt bij aan de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland, zodat kinderen goed contact kunnen hebben met de buitenwereld.

Het was weer een geslaagd evenement waarbij iedereen tevreden was over de prima organisatie. De Geus had de spinningzaal en de 40 spinningbikes gratis beschikbaar gesteld en de instructeurs, Sandra, Kristel, Gerbrand en Peter, deden belangeloos mee en begeleidden de 55 sporters tijdens de 4 uur durende slijtageslag. De opbrengst was fantastisch; de sporters en sponsoren hebben gezamenlijk € 1500,00 bij elkaar gefietst. Michael-Wings Events is erg blij mee en trots op de prestaties van alle deelnemers. Sponsor Vodafone kwam nog met extra verrassing door een IPhone 6 beschikbaar te stellen voor één van de deelnemers. Via loting werd uiteindelijk Karin Nieuwland de trotse bezitter van dit nieuwe model. 

Michel-Wings Events danken C1000 Muiderwaard, KPN, Call2 en Vodafone voor de sponsoring van de 4e Spinningmarathon. Ook Fitland XL De Geus was zeer tevreden en gaf aan dat het evenement volgend jaar weer van harte welkom is. Het zal een speciale editie worden omdat het dan 10 jaar geleden is dat Michael Kenniphaas, degene die het idee naar voren bracht, overleed aan de gevolgen van lymfatische leukemie.

De fotoreportage is te bekijken op de website van Peter Heins. De opbrengst van de foto’s die Peter verkoopt gaat eveneens naar Stichting Michael-Wings.

20141008 michael wings event

Pin It
Bekeken: 949x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/