Alkmaar, 08 oktober 2014. Het kata karateteam van sportinstituut Tom van der Kolk heeft afgelopen weekend op het Elhatri toernooi in Eindhoven goede zaken gedaan. De karateka’s moesten het opnemen tegen sterke concurrenten, maar het team heeft vijf podiumplaatsen weten te bemachtigen. 

Het Elhatri toernooi is ieder jaar in oktober een vast gegeven op de karate kalender. Het is een zeer geliefd toernooi voor karateka’s uit binnen- en buitenland vanwege de goede organisatie en vanwege de sterk bezette poules. Het is daarom ontzettend knap dat het karateteam van Tom van der Kolk vijf prijzen heeft gewonnen. Sacha Kruijer greep, net als vorig jaar, de titel. Ivana Mandic won zilver en zowel Ikrame Bounab, Janine Zuiderduin als Erol Ayyildiz gingen er met het brons vandoor.

De wedstrijdselectie maakt zich nu op voor het Nederlands Kampioenschap over zes weken in Apeldoorn. Met drie (voormalig) nationaal kampioenen in de gelederen en met het goede resultaat van afgelopen zaterdag op zak, ook van de 16-jarige Yannick van der Kolk bij het NKT-plaatsingstoernooi, gaat het team met groot vertrouwen het NK tegemoet.

 

Pin It
Bekeken: 1019x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/