Bergen, 09 oktober 2014. De Sportraad van Bergen, Egmond en Schoorl zal in het voorjaar van 2015 een sportgala organiseren. De exacte dag, locatie en tijd zijn nog niet bekend, maar de sporters uit de gemeente Bergen kunnen wel al aangemeld worden. Iedereen die een succesvolle sporter kent die in 2013 / 2014 een topprestatie hebben geleverd, kan deze alvast aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In maart 2013 werd voor het eerst een Bergens sportgala georganiseerd, in Sporthal de Watertoren in Egmond aan Zee. Met een boven verwachting hoge opkomst van bijna 500 personen kon dit gala als succesvol bestempeld worden. In maart 2014 organiseerde de Sportraad vervolgens in aanloop naar de verkiezingen een sportdebat. En in 2015 staat er dus weer een sportgala in de planning. Er worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waaronder sportman, -vrouw, -talent, -coach, -ploeg en aangepaste sporter.

Dit jaar zal de organisatie er iets anders uit gaan zien, aangezien er een aparte stichting opgericht zal worden die het sportgala organiseert. Zo houd je het gala én de geldstromen die hiermee gepaard gaan onafhankelijk en doorzichtig. Voor deze nieuwe stichting worden nog bestuursleden gezocht. Wie interesse heeft kan contact opnemen met de Sportraad.

De meest actuele informatie omtrent het sportgala is te vinden op de website van Sportraad Bergen

Pin It
Bekeken: 1204x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/