Alkmaar, 09 oktober 2014. Vrijdag 7 november organiseert de Sportraad Alkmaar een lokaal sportdebat. Doel van de bijeenkomst is om lokale politici te laten debatteren met vertegenwoordigers van de lokale sport over de kansen voor de sport voor de komende collegeperiode 2014 – 2018. De avondvoorzitter is Gerrit Valk, voormalig Tweede Kamerlid voor de PvdA. Hij zal de discussie in goede banen zal leiden.

Door middel van een aantal prikkelende stellingen gaan vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen en vertegenwoordigers van de lokale sportverenigingen met elkaar in discussie. Het doel hiervan is om meer inzicht te krijgen in de sportieve standpunten van de verschillende politieke partijen in Alkmaar en de kansen die de sport biedt om tot lokale vernieuwing in Alkmaar te komen.

Het sportdebat vindt plaats in de kantine van v.v. Alkmaarsche Boys, Vondelstraat 35. De ontvangst is om 19:30 uur. Het officiële programma eindigt rond 22:00 uur. Aanmelden voor het sportdebat kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar postadres Vondelstraat 35 1813 AA in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/