Alkmaar, 09 oktober 2014. De voorbereidingen voor de International Children’s Games 2015 zijn in volle gang. Het projectbureau is druk met het ontwikkelen van een uitgebreide website, de uitnodigingen naar deelnemende steden zijn verstuurd en de plannen voor het bouwen van een spectaculair Olympisch Dorp worden gesmeed.

Ondertussen is al bekend dat deelnemers uit onder andere Singapore, Amerika, Costa Rica, China en Australië in 2015 in naar Alkmaar zullen komen voor het sportfestijn. Maar ook ‘dichter’ bij huis doen er steden mee, zoals in Duitsland, IJsland, Canada, Hongarije en Zwitserland.

Als organiserende stad in 2015, mag Alkmaar zelf maar liefst 90 sporters inzetten. Deze sporters worden gekozen middels selectiewedstrijden op de 9 sporten die beoefend worden met de ICG 2015. De selectiewedstrijden van volleybal en atletiek zijn reeds geweest. Aankomende zondag 12 oktober is het de beurt aan het onderdeel judo. Tijdens het open Alkmaars Judotoernooi gaan 600 judoka’s de strijd met elkaar aan. De judoka’s uit de regio die in dit internationale toernooi uitblinken, maken een kans om geselecteerd te worden voor het team Alkmaar ICG 2015.

Het Internationaal Open Alkmaars Judotoernooi wordt gehouden op 12 oktober in Sportcomplex de Hoornse Vaart. De wedstrijden starten om 09:00 uur en sluiten om 18.00 uur. Toegangsprijzen voor publiek zijn €4,00 voor volwassenen en €1,00 voor kinderen. Iedereen die het leuk vindt om de judoka’s aan te moedigen, is van harte welkom. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de website van Stichting Internationaal Open Alkmaars Judotoernooi en informatie over de ICG 2015 staat op de eigen website

Pin It
Bekeken: 1214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/