Alkmaar, 10 oktober 2014. De Pop-Up Market Alkmaar van aanstaande zondag 12 oktober aan de Kwakelkade kan niet doorgaan. De nieuwe datum is 14 december. Voor aanvraag van een omgevingsvergunning staat een termijn van twee maanden. De organisatie had dit echter ongeveer een maand van tevoren pas gedaan. Het heeft nog geprobeerd om clementie te krijgen, maar burgemeester en wethouders gaven niet mee.

WPM Groep wil graag het leegstaande winkelpand aan de Kwakelkade een creatieve invulling geven met onder andere de Pop-Up Market, die wordt georganiseerd in samenwerking met SHPPR Events. Pop-Up Market is een lifestyle markt, waar circa 70 tot 80 standhouders producten aanbieden. De producten variëren van sieraden, accessoires, fashion, kunst, kinderspeelgoed & kleren, interieuritems en vintage. Het overgrote aandeel is handgemaakt of zelf ontworpen en zijn vaak unieke items. Dan is er nog een Food Court, waar gesmuld kan worden van (biologisch) eten & drinken bij hippe cateraars (normaal vanuit hun Food Trucks) en bij het aangrenzende terras zal lokaal talent fijne live muziek ten gehore brengen.

De Pop-Up Market Alkmaar van 14 december wordt gehouden in het pand Kwakelkade 8, van 12:00 tot 18:00 uur. De toegang is gratis.

Pin It
Bekeken: 1592x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/