Alkmaar, 10 oktober 2014. Wie worden de sportman-, -vrouw, -coach, -ploeg, het -talent en de aangepaste sporter van het jaar, in de gemeente Alkmaar, Graft de Rijp en Schermer? Vrijdag 24 oktober wordt dit bekend gemaakt tijdens een spectaculaire huldigingsavond in sporthal de Hoornse Vaart in Alkmaar. Bekende namen in de sport, zoals Mark Brasser, Edwin Benne, Koen Verweij en Peter de Baat zullen op het podium verschijnen om prijzen uit te reiken en het publiek door de avond te leiden. Er zijn nog plaatsen over, aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In Alkmaar is het inmiddels traditie geworden. Elk jaar worden in verschillende categorieën waarderingsprijzen toegekend aan Alkmaarders of Alkmaarse verenigingen die op hoog niveau gepresteerd hebben. Ook dit jaar zijn er weer veel sporters en verenigingen die met hun prestaties op nationaal en internationaal niveau Alkmaar Sportstad op de kaart weten te zetten. De Sportraad stelt bovendien de W.P.J. Pannekeet prijs beschikbaar, die jaarlijks aan de sportman van het jaar uitgereikt wordt.

Op deze kampioenenavond wordt ook aandacht besteed aan de talenten van de regionale trainingscentra in Alkmaar, alsook aan de talenten die meegaan naar de International Children’s Games in Australië 2014 én die zich aan het kwalificeren zijn voor de ICG in Alkmaar in 2015. De avond zal feestelijk omlijst worden door een optreden van de muzikale winnaars van Alkmaars Talent, een talentenjacht voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar uit Alkmaar en omgeving.

Dit jaar zal het evenement op vrijdag 24 oktober plaatsvinden in Sporthal de Hoornse Vaart (Hertog Aalbrechtweg 4), inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis maar aanmelden is wel noodzakelijk.

Foto: Erben Wennemars huldigt Brenda van der Meulen tijdens het Sportgala in 2013.

20141010 sportkampioen 2013

Pin It
Bekeken: 1196x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/