Alkmaar, 13 oktober 2014. Zaterdagavond besloten medewerkers van de ambulancedienst voor de eerste keer om de brandweer te bellen. Er hing een vervelende lucht in de ambulancepost aan de Hertog Aalbrechtweg. De lucht leek op een gaslucht, dus werd er het zekere voor het onzekere genomen. De brandweer deed vervolgens metingen, maar er werden geen gevaarlijke stoffen aangetoond en daarom kon men niet meer dan adviseren dat de ruimten goed gelucht moesten worden.

Zondagavond was de lucht er echter weer en werd zelfs geklaagd over hoofdpijn. Opnieuw kwam de brandweer naar de ambulancepost er verrichtte metingen. Ook werd er een Adviseur Gevaarlijke Stoffen opgeroepen. Uiteindelijk bleek de boosdoener een defecte pomp te zijn waardoor een filter in een put volliep.

Pin It
Bekeken: 1669x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/