Alkmaar/Amersfoort, 13 oktober 2014. De DAW waterpolodames stonden zaterdag te wachten bij het verkeerde bad in het zwemcomplex te Amersfoort. De wedstrijd tegen het eerste van AZ&PC-de Amer (SG) bleek ingepland in het kleinere (duik)torenbad met geïmproviseerde doelophanging, zonder zichtbare tijd- en schotklok, terwijl het derde team van die club in het grote bad speelde, met alle juiste voorzieningen. Het vermoeden ontstond dat het team de conditionele zwemcapaciteiten van DAW wilde neutraliseren. En het leek te werken, DAW moest het afleggen met 8-4.

Na wat gepruts aan de doelen werd gestart. AZ&PC-de Amer (SG) kon op het smalle smal veld haar ex-eredivisie speelsters snel in stelling brengen zonder veel zwemwerk en maakte het op fysieke kracht vaak af. Ook de ‘man meer' situaties liepen niet zoals DAW het graag zag met 4 scores uit 8. De thuisploeg bouwde gestaag haar voorsprong uit van 2-1 in het eerste kwart naar 4-2 in het tweede en 7-3 in het derde. Mede door de op dreef zijnde keepster Joy Steemeijer bleef het verlies uiteindelijk nog beperkt tot 8-4. Saskia Kansen scoorde in de partij twee keer, Linda Schenk en Bianca Hartingsveld beiden eenmaal.

Gevolg van de 4-8 uitslag is dat DAW na vier wedstrijden in de 1e klasse A zakt naar de 9e plaats, terwijl de Amersfoortse ploeg ongeslagen op 1 blijft staan. Na de hersftvakantie speelt het damesteam van DAW uit tegen nummer 6 ZV Haerlem 2. 

Pin It
Bekeken: 996x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/