Alkmaar, 13 oktober 2014. Donderdag 16 oktober organiseren de Jonge Democraten, Jonge Socialisten, het CDJA en de JOVD in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in Alkmaar een debat over jongerenkwesties in de stad. Het debat vindt plaats in de Heeren van Sonoy, aanvang 20.00, inloop 19.30 uur.

Jonge kandidaten voor de gemeenteraad gaan met elkaar en het publiek in debat over de vraag hoe Alkmaar studenten en jongeren kan binden en behouden. Bovendien geven sprekers Joke Geldhof (Gedeputeerde Provincie Noord-Holland), Alex de Jager (InHolland Alkmaar) en – onder voorbehoud – Frans Feldhof (VU data science center Alkmaar) hun visie over onderwerpen als hoger onderwijs, jongerenhuisvesting, jongerenarbeidsmarkt en jongerencultuur.

Kandidaat-raadsleden van onder de 30 laten zien dat ook jongeren een stem en een actieve rol in de politiek spelen. Zijn geven een gezicht aan de gemeentepolitiek en maken het toegankelijker voor jongeren.

Het debat duurt tot 22.00 uur en na afloop is er een borrel. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Pin It
Bekeken: 1196x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/