Alkmaar, 14 oktober 2014. Zaterdag 15 november zal voor de tweede keer de Kickass dance battle in Cool plaatsvinden. Net als voorgaande editie zal ook deze keer de freestyle dansstrijd in Heerhugowaard losbarsten, met een hoofdprijs van €150,00.

Diverse dansers nemen het in één tegen één battles tegen elkaar op. De dansers hebben van tevoren geen idee welke muziek Dj’s Daniel Arsalan (LionKing9Five) en Stephan Pereira-Ariasuit de speakers laten komen. De dance battle bestaat uit drie verschillende improvisatieronden en een finale. De jury bepaalt wie er uiteindelijk met het prijzengeld naar huis gaat. De presentatie van de Kickass dance battle is in handen van Jaybee Denekampen. De jury bestaat uit Atilla Kazdal (The Hun), Djio Sieberichs (Djinn) en Jurian Dorst (Twinn PoppSykko).

Inschrijven voor de battle kan op 15 november vanaf 15:00 uur in de kleine zaal van Cool. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00. Kaarten voor publiek kosten eveneens €5,00 en zijn verkrijgbaar via de website van Cool  en de servicebalie. Hier zijn tevens de kaarten voor de workshops te verkrijgen. Kosten voor één workshop bedragen €7,50, twee workshops kosten €12,50 en een combiticket voor zowel de beide workshops als de dance battle is €15,00. De eerste workshop zal van start gaan om 13:00 uur .  

Pin It
Bekeken: 1913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/