Alkmaar, 14 oktober 2014. De politie heeft maandag een 14-jarig meisje uit Alkmaar aangehouden voor betrokkenheid bij een gefilmde mishandeling van een ander meisje in Heerhugowaard. 

Vorige week verschenen diverse filmpjes in de media waarbij te zien was hoe een slachtoffer werd mishandeld door andere jongeren. Bij één van die filmpjes is te zien hoe een meisje wordt ingehaald door een ander, die haar plotseling bij de staart pakt en vol van haar fiets rukt. Zij valt daarbij hard en ook met haar hoofd tegen de grond, gelukkig wel in de groene berm naast het fietspad. De dader en haar vriendinnen fietsen daarna door.

Het aangehouden meisje heeft meegewerkt aan het onderzoek en is na verhoor heengezonden. In welke zin zij betrokken was, is niet bekend gemaakt. De politie doet nog nader onderzoek naar betrokkenheid van andere jongeren bij deze mishandeling.

De dader lijkt in meer dan één filmpje de hoofdrol te spelen. Er circuleert nog een opname waarin een gelijkend meisje een ander van achteren tackelt in winkelcentrum Middenwaard.

Pin It
Bekeken: 1347x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/