Heerhugowaard, 16 oktober 2014. Na onder andere Chris Dekker en Susanne Mateysen is het donderdag 16 oktober in Café Cool de beurt aan Calculated om ‘De avond van...’ te programmeren. Een gezellige avond met livemuziek met diverse lokale en regionale gastartiesten. Om 20.30 uur zal singer-songwriter Amber Kamminga, die bijvoorbeeld ook al in Paradiso gestaan heeft, de avond openen met haar fijn in het gehoor liggende popliedjes met country invloeden. Dan is het de beurt aan Calculated zelf en Avalanche sluit de avond af.

Calculated, winnaar van Popmania zal niet alleen haar stevige prog-rock ten gehore brengen. Net als op het Coolpleinfestival en de nachtmarkt zal de band ook een paar akoestische nummers spelen. Zowel Calculated als Amber Kamminga zijn overigens recentelijk in de studio gedoken voor de Heerhugowaardse verzamel-LP, die binnenkort uitkomt samen met acht andere muzikanten. 

De avond word afgesloten door prog-rock band Avalanche, een band die het ook lekker doet met optredens en veel publiek bereikt. Op Popmania werden ze 3e en op het Coolpleinfestival speelden ze vlak voor Niels Geusenbroek op het grote podium. Deze avond zullen ze nogmaals laten horen waarom.

‘De avond van...’ in Café Cool aan het Coolplein 1 in Heerhugowaard is gratis toegankelijk. Aanvang 20:30 uur en....Calculated trakteert alle bezoekers op wat lekkers!

Pin It
Bekeken: 1602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/