Alkmaar, 16 oktober 2014. Maak kennis met jong, veelbelovend talent in het Try-Out Café. De eerste editie vindt plaats op zondag 26 oktober in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest. De avond is bedoeld voor talent en theaterliefhebbers met een avontuurlijke instelling. Op het podium zijn kleinkunst, cabaret, muziektheater of singer-songwriters te zien.

In een clubachtige ambiance wordt in de Plein Zaal elke laatste zondag van de maand om 16.00 uur het nieuwste aanstormende talent geprogrammeerd. Na afloop kunnen bezoekers kennismaken met de makers, met op de achtergrond de klanken van lokaal of regionaal singer-songwriter talent.

De line-up voor de eerste editie is inmiddels bekend. Kirsten van Teijn (cabaretière, viel o.a. op het Groninger Studentencabaret in de prijzen), Kim van Zeben (Toneel- en Kleinkunstacademie), Matroesjka (winnaar Publieksprijs Amsterdams Kleinkunstfestival), Flip Noorman (winnaar Wim Sonneveldsprijs 2014) en de Alkmaarse singer-songwriter Maaike de Wit betreden de bühne. Cabaretière Mylou Frencken verzorgt de presentatie van de Try-Out Café’s.

Voor slechts € 15,- (incl. 5 drankjes) kan men vijf Try-Out Café’s meemaken. Kijk op de website van De Vest voor meer informatie en kaarten. Het Café biedt plaats voor 100 bezoekers.

Foto: Matroesjka

20141016 matroesjka de vest

Pin It
Bekeken: 4925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/