Donderdag organiseerde Alkmaar Sport met tien voorgezet onderwijsscholen de Alkmaarse Scholen Kampioenschappen (ASK). Onderbouwklassen van tien scholen uit regio Alkmaar namen het tegen elkaar op in zes sporten. Dit jaar waren dat dans, atletiek, basketbal, voetbal, uni-hockey en rugby. PCC Heiloo werd toernooiwinnaar en kon zo haar titel van 2014 te prolongeren.

De tweede en derde prijs gingen naar de BSG en het Jan Arentsz. Zij haalden evenveel punten, het aantal individuele eerste plaatsen moest de doorslag geven.

Bij elke sport is een titel te winnen en afhankelijk van de uitslag en ranking per sport wordt een aantal punten toebedeeld aan de school. Dit puntenaantal kon op één onderdeel verdubbeld worden door de joker in te zetten. PCC Heiloo zette haar joker in op het onderdeel ‘meiden basketbal’ en wist hier goed van te profiteren met de winst.

Meer over de ASK en Alkmaar Sport op Alkmaarsport.nl.

Pin It
Bekeken: 4731x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/