Alkmaar, 20 oktober 2014. Zaterdag 8 november 20.15 uur en zondag 9 november 14.30 uur staat Odeon op de planken van de grote zaal in Taqa Theater de Vest met de operette "La fille de Madame Angot" van Charles Lecocq. Samen met koor, solisten, Jeugdtheater Cupido en Het Odeon Begeleidingsorkest zorgt operette gezelschap er weer voor dat de toeschouwer van een heerlijke uitvoering kan genieten. Dirigent is Jean-Luc Vriend en de regie is in handen van Ben Eppinga.

Clairette is de dochter van Madame Angot, maar zij is opgevoed door de marktkooplui van de Parijse Hallen. Die hebben ook al een bruidegom voor haar uitgezocht. Er volgen veel verwikkelingen en complotten. Zouden alle vaders en moeders van Clairette dan toch gelijk krijgen? Kortom, een voorstelling vol vermaak en muzikaal genieten.

Kaarten kosten € 24,50 en zijn te bestellen via de website van Odeon. AlkmaarPashouders betalen € 20,50 op vertoon van hun AlkmaarPas en met inlevering van ticket.

Pin It
Bekeken: 1753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/