Alkmaar, 20 oktober 2014. Maandagochtend is het Ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uitgereikt aan de heer Maissan. Deze onderscheiding is uitgereikt door burgemeester Bruinooge bij de heer Maissan in Heerhugowaard vanwege zijn langdurige inzet voor de Alkmaarse voetbalvereniging AFC’34.

De heer Maissan is ruim 25 jaar actief als bestuurslid van de Alkmaarse voetbalvereniging AFC’34. Hij heeft zich op diverse functies binnen de club ingezet. Hij was een grote man achter de oprichting van de Sponsorcommissie en heeft een nieuw sponsorbeleid ontwikkeld. Zijn kwaliteiten lagen onder andere in: de werving van nieuwe sponsoren, het onderhouden van contacten met bestaande sponsoren en het bedrijfsleven. Mede door zijn inzet kon AFC’34 in de hoogste klassen actief zijn met het amateurvoetbal.

Op de oorkonde die hoort bij de ere-insigne staat vermeld: 'Als bewijs van waardering voor zijn langdurige inzet als bestuurslid van de Alkmaarse voetbalvereniging AFC’34'.

20141020 Ere insigne Maissan 720

Pin It
Bekeken: 1344x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/