Alkmaar, 22 oktober 2014. Stichting Michael-Wings en de Vriendenloterij organiseren dinsdagavond 28 oktober een belactie voor Stichting Michael-Wings. Maar liefst 35 vrijwilligers hebben zich aangemeld om twee keer een uurtje te bellen met vrienden, familie en kennissen om loten te verkopen. Gastheer voor de belactie is Ontmoetingscentrum De Rietschoot in Koedijk. Rond 21:30 uur is dan de eindstand bekend van het aantal nieuw verkochte loten. Wolter Kroes, ambassadeur van Stichting Michael-Wings, zal ook zijn steentje bijdragen.

Stichting Michael-Wings draagt bij aan de realisatie van vrij te gebruiken, hygiënische computers met internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. De belactie kan al snel veel geld opleveren voor stichting. Als tijdens de belactie bijvoorbeeld 50 nieuwe loten zijn verkocht levert dat op jaarbasis € 4.350,00 op! De Vriendenloterij beloont de vrijwilligers door ze drie maanden gratis mee te laten spelen in de loterij.

Meer informatie op de website van Stichting Michael-Wings

Pin It
Bekeken: 1426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/