Alkmaar, 24 oktober 2014. Woensdag stond de Alkmaarder Süleyman C. (44) terecht voor een reeks misdrijven, waaronder verkrachting en mishandeling van zijn ex-vriendin. Hij zou op 13 juli met grof geweld bij haar in huis gekomen zijn, nadat zij het weer eens uitgemaakt had, en vanaf toen ging het van kwaad tot erger. De eis van het Openbaar Ministerie is opsluiting in een kliniek vanwege zwakbegaafdheid en een schadevergoeding van 8.623,97 euro voor materiële en immateriële schade, zo meldt het NHD.

Verdachte en slachtoffer kennen vanuit het hulpverleningscircuit, met als gevolg een zes jaar durende knipperlichtrelatie. In juli had de vrouw het weer uitgemaakt. Een reconstructie wees uit dat S, die zijn pillen tegen psychose regelmatig niet slikt en daardoor gevaarlijk instabiel kan zijn, op 13 juli het glas van de voordeur intrapte toen zijn ex niet opendeed. De vrouw probeerde tevergeefs 112 te bellen, voordat S. de telefoon afpakte en haar sloeg. Daarna verkrachtte hij haar en moest zij in haar eigen auto gaan zitten.

De verdachte reed daarna naar Den Helder en via de Schoorlse duinen terug, voor het duo memorabele plekken, onderweg alle verkeersregels aan zijn laars lappend. De 1.000 euro die zij voor hem onderweg moest pinnen had hij nog tegoed, zei hij. In de Schoorlse duinen verkrachtte hij zijn ex nogmaals. Zij liet het allemaal uit angst voor zijn explosieve aard begaan, wat C. interpreteerde als instemming. De mishandelingen wist hij volgens eigen zeggen niets meer van. De raadsvrouw van C. pleitte voor vrijspraak wegens onvoldoende bewijs. Uitspraak volgt op 6 november.

Pin It
Bekeken: 1431x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/