Akersloot/Assendelft, 24 oktober 2014. In de nacht van donderdag op vrijdagavond vond een wilde achtervolging plaats vanaf Assendelft, via Akersloot weer terug richting Haarlem. Beide personen zijn uiteindelijk bij een tankstation aangehouden op de A9 nabij knooppunt Beverwijk. De verdachten zijn bekenden van de politie.

Twee mannen werden opgemerkt door een bewoner, terwijl zij inbraken in een auto aan de Rekenmeester in Assendelft. De getuige belde de politie, die met diverse opvallende en opvallende politieauto's in de wijk Saendelft op zoek gingen, ondersteund door een politiehelikopter.

Een Burgernet-melding zorgde ervoor dat een lid 40 minuten na de melding een witte bestelbus met de twee verdachte personen zag passeren op de Seandelverlaan in Krommenie. De man zette de achtervolging in De bestuurder van de bestelbus probeerde de hem af te schudden met allerlei trucs, zoals op het laatste moment afslaan en de dimlichten te doven. De vluchters reden de A9 op richting Akersloot en besloten daar bij het viaduct van de Geesterweg in Akersloot stil te staan. Het Burgernet-lid hield veilig afstand in afwachting van de politie. 

Kort daarna vervolgden de verdachten hun weg, terug richting Zaanstad/Haarlem. Nabij het tankstation voor knooppunt Beverwijk wist de politie met vier auto's de witte bus tot stoppen te brengen. De verdachten zijn aangehouden en de bestelbus is in beslag genomen.

 

Pin It
Bekeken: 1181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/