Alkmaar, 25 oktober 2014. Een 55 jarige motorrijder uit Limmen is vanochtend ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. De man had net samen met zijn broer een nieuwe motor gehaald voor zijn buurman. Bij het kruispunt Schagerweg met de N504 trokken zij op bij het verkeerslicht waarbij ze een van rechts komende vrachtwagen niet op tijd opmerkten.

De motorrijder ramde de vrachtwagen en kwam zwaar gewond op de grond terecht. Een ambulance verpleegkundige heeft vastgesteld dat de helm een groot deel van de klap heeft opgevangen. Naast het ambulance personeel is ook een trauma arts uit Amsterdam aangevlogen, waarna de motorrijder met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft het ongeval in onderzoek, verschillende getuigen geven aan dat de vrachtwagen chauffeur door rood is gereden, de man is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

 

20141025 motor ongeval2

20141025 motor ongeval3

20141025 motor ongeval4

Pin It
Bekeken: 1359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/