Alkmaar, 25 oktober 2014. Triatlonvereniging DTC uit Heerhugowaard organiseert zondag 9 november de Winterduathlon Alkmaar. Het is een open wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen, van geoefende schaatser of hardloper tot enthousiast beginner.

Deelnemers kunnen kiezen tussen een hele of halve afstand in duo vorm of individueel. Voor de halve afstand betekent dit 5,5 kilometer lopen en 27 ronden schaatsen (10 kilometer) en voor de hele afstand is dit 11 kilometer lopen en 54 ronden schaatsen ( 20 kilometer). Deelname is alleen mogelijk door voorinschrijving via de website Winterduathlon Alkmaar. Er wordt gestart met hardlopen rondom de Egmondermeer.

De registratie van de loop- en schaatstijd, en het aantal schaatsronden, wordt verzorgd door middel van een transponder. Deze wordt door de organisatie verstrekt, maar er is ook de mogelijkheid om een eigen transponder te gebruiken. 

De start van het looponderdeel vindt om 9.00 uur plaats bij het parkeerterrein voor de ijsbaan. Na het afleggen van één of twee hardloopronden gaan de atleten naar de wisselzone om hun schaatsen aan te trekken.

Iedere deelnemer valt in de prijzen en krijgt een warm aandenken aan dit sportevenement. Daarnaast zijn er nog prijzen te vergeven voor de eerst aankomende atleten in de categorieën dames, heren, heren duo’s, dames duo’s en gemengde duo’s prijzen. Voor de korte afstand zijn er prijzen voor dames, heren en duo's overall.

Pin It
Bekeken: 1170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/