Alkmaar, 25 oktober 2014. De eerste Bike Action MTB Classic is gewonnen door Danny Schutte van w.v. Noord Holland. De jonge Pancrasser reed zeer sterk en hield, ondanks enkele verwoede pogingen van Alkmaarder Frank van de Weteringe Buijs, zijn opgebouwde voorsprong tot het einde toe stevig vast. De strijd om de derde plek was lange tijd spannend totdat Mischa Janson een kwartier voor tijd zo stuk zat dat hij de strijd moest staken en zo de laatste podiumplaats aan Castricummer Rogier Cuperus moest laten. Complimenten waren er ook voor Kaj Apeldoorn die ondanks een lekke band, zijn opgelopen achterstand van twee ronden op de renners in het achterveld bijna goed had gemaakt.

De MTB Classic is een trainingswedstrijd voor zowel jong (vanaf 14 jaar) als oud(er) die gereden wordt op het MTB Parcours van Sportpaleis Alkmaar. Voor 2014 zijn er een negental donderdagavonden gepland tot 18 december. De winnaar van het eindklassement ontvangt € 75,-, de nummer 2; € 50,- en de nummer 3; € 25,-. Verder is er voor de dagwinnaar ook elke keer een klein prijsje beschikbaar worden gesteld. De volgende Bike Action MTB classic zal plaatsvinden op donderdag 30 oktober om 20:00 uur.

Pin It
Bekeken: 1089x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/