Heiloo, 25 okober 2014. Zaterdag 1 november geeft Buk Buk een eerbetoon aan 50 Jaar Kinks met 50 Heilooër muzikanten in het Brunogebouw. Vijftig jaar geleden zijn The Kinks in Londen opgericht. In 1964 veranderden zij namelijk hun naam van The Ravens naar The Kinks en scoorden ze in datzelfde jaar hun eerste nummer 1 hit in Engeland: You Really Got Me. Tot en met 1996 hebben The Kinks met beide broers Ray en Dave Davies opgetreden en nieuwe muziek uitgebracht. Zij zijn allebei nog steeds actief met allerlei soloprojecten. Ook diverse andere oud bandleden, zoals originele drummer Mick Avory, treden nog wekelijks op met hun Kast Off Kinks band.

Er is veel diversiteit op de tribute avond. Zo zullen op semi-akoestische basis het gitaarduo De Zwagers, de band Avagardner, het blazers ensemble Klaxon Têtu, en het koor Dames Groen met band acte de présence geven. Het elektrische deel wordt afgetrapt door The Passengers met garagerock uit de begintijd van The Kinks en er is nog veel meer. De  ervaren echte Kinks Tribute band The Flamin’ Stars uit Harderwijk wordt de swingende afsluiter.

Verder is ook Huub Goudzwaard van Rockheaven present met een kraam vol Kinks artikelen, waaronder LP's, Singles, CD’s en DVD’s. Via een beamer zullen er tevens Kinks foto’s en Kinks films geprojecteerd gaan worden. En natuurlijk wordt er vooraf, in de korte pauzes en achteraf louter Kinks muziek gedraaid.

Kaarten zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Schrijverij in het Heilooër stationscentrum en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De locatie is het Brunogebouw aan de Pastoor van Muyenweg. Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en € 12,50 aan de zaal.

Pin It
Bekeken: 1846x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/