Alkmaar, 27 oktober 2014. Afgelopen zaterdag kon iedereen die daar zin in had het stadhuis in de Langestraat binnenlopen om daar van gedachten te wisselen met de burgemeester, wethouder of een kopstuk uit de lokale politiek. Of natuurlijk om zich gewoon eens te vergapen aan de prachtige klassieke details in de kamers van het monumentale gebouw. Het is niet de eerste keer dat er een Open Stadhuis is gehouden, maar wel de eerste keer dat er tegelijkertijd politiek zo veel op het spel staat. Op 19 november worden er lokale verkiezingen gehouden waarbij de aankomende fusie met Schermer en Graft-De Rijp natuurlijk een belangrijk onderwerp is.

Een buitenkans dus om de politici eens vragen te stellen over de plannen voor de komende jaren. Wie dat lastig en ingewikkeld vind kan terecht bij het zaterdag gelanceerde Kieskompas. Kieskompas vertelt je op basis van 30 relevante onderwerpen welke partij bij je past en welke juist niet. Tijdens de verkiezingen zal Alkmaar Centraal nauw samenwerken met het KiesKompas.

 

Pin It
Bekeken: 1763x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/