Alkmaar, 27 oktober 2014. In Haarlem hebben de waterpolodames van DAW zaterdagavond drie kwarten lang de wedstrijd kunnen controleren, maar daarna ging het mis en moest het team het hoofd buigen voor ZV Haerlem 2 met een eindstand van 4-3.

Het eerste kwart nam DAW een 0-1 voorsprong dankzij een fraai doelpunt van Bianca Hartingsveld. In het tweede kwart wist Haerlem de stand gelijk te trekken, maar de Alkmaarders lieten dit niet op zich zitten en dwongen in de eerstvolgende aanval een strafworp af. Deze werd benut door Saskia Kansen en een minuut later maakte Bianca haar tweede doelpunt. In het derde kwart bleef de 1-3 voorsprong onveranderd op het scorebord staan, ondanks dat Haerlem het voordeel had in een man-meer situatie.

In het vierde kwart ging het allemaal mis. In een man-meer situatie wist de thuisploeg de score gelijk te trekken tot 3-3 en kort voor het eind nog over DAW heen te komen met een mooi afstandsschot. Teleurgesteld gingen de DAW-dames weer naar huis, ook doordat zij een aantal mooie kansen in de eerste drie kwarten niet hadden kunnen pakken. Het team zakt verder weg naar de 10e plaats.