Vrijdag 22 mei zou de première plaatsvinden van de dansvoorstelling Q61 Cemetery, op de begraafplaats van Alkmaar aan de Westerweg. Deze dansvoorstelling zou plaatsvinden in het kader van het Karavaan Festival.

Op de dag zelf werden eerst medewerkers van de begraafplaats en later zelfs dansers bedreigd en kwamen er relschoppers en demonstranten. De organisatie zag zich genoodzaakt om de voorstellingen af te gelasten.

De organisatie van het Karavaan Festival is nu van plan om aangifte te doen tegen de relschoppers.

Pin It
Bekeken: 4559x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/