Heerhugowaard, 10 november 2014. Voor het tweede jaar op rij strijden vier schoolbandjes tegen elkaar in de Battle of the Schoolbands van Cool en Kompleks. Inmiddels zijn de deelnemende bands bekend en druk bezig met alle voorbereidingen voor de finale op 21 november in Kompleks. Het Trinitas College wordt in de Battle of the Schoolbands vertegenwoordigd door Otherside en Makeshift (locatie Han Fortmann) en door Liquid Gold en XO Against (locatie Johannes Bosco). Het Huygens College stuurt Vanilla Lights.

De bandjes zijn ieder gekoppeld aan een eigen coach. Liquid Gold en XO Against worden gecoacht door Rob Mostert, Otherside door Wim Kueter en Dirkjan de Koning coacht Makeshift. Vanilla Lights wordt begeleid door Bert Baars. De coaching sessies hebben als doel om elk bandje de kans te bieden zich nog meer te ontwikkelen en samen met de coach te werken aan de cover en het eigen nummer.

Op 21 november zal de strijd losbarsten in het Kompleks met voor de winnaar de titel ‘Beste schoolband van 2014’, een gig in een voorprogramma bij Cool kunst en cultuur en een bezoek aan radioprogramma The Basement op radio Compleet FM. Wie de bandjes wil komen aanmoedigen is vanaf 20:00 uur van harte welkom in Kompleks Heerhugowaard. De toegang is geheel gratis, maar vol is vol!

 

Pin It
Bekeken: 2275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/