Alkmaar, 10 november 2014. GroenLinks Alkmaar heeft zaterdag de groene lintjes uitgereikt die het uitgeeft aan mensen of organisaties die zich verdienstelijk maken voor het groen in Alkmaar, Schermer of Graft-de Rijp. Van de zeven genomineerden kregen er drie een lintje. In een goed gevulde ontvangstruimte van Bibliotheek Kennemerland speldde Bram van Ojik, fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer, het eerste lintje op bij “Natuurboer” Ted Boon uit de Eilandspolder. Hortus Alkmaar was de tweede gelukkige en Stichting Zwerfdier nummer drie.

"De Tweede Kamer houdt zich bezig met het besturen van Nederland. Maar dat kunnen wij als Kamerleden niet alleen. Alle genomineerden waarderen wij zeer vanwege hun vaak al jarenlange bijdrage aan de idealen die ook GroenLinks nastreeft," zei Bram van Ojik.

Foto: v.l.n.r. Rutger Polder, Theo Droog, Zwerfdier, Christian Braak (GL Alkmaar), Zwerfdier, Ted Boon, Bram van Ojik (GL)

20141110 groene lintjes

Pin It
Bekeken: 1405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/