Alkmaar, 11 november 2014. Zaterdag overhandigde voorzitter van de Eerste Kamerfractie van de PvdA Marleen Barth 60 fietsen aan de Alkmaarse voedselbank. De overhandiging was de afronding van een actie van raadslid Mohamed Keskin. Hem is opgevallen dat er kinderen zijn door het ontbreken van een goede en deugdelijke fiets eigenlijk niet op een fatsoenlijke manier naar school kunnen. Samen met partijgenoot Leo van Etten ging hij op zoek naar goede tweedehands fietsen en die actie werd een groot succes. De fietsen zijn bedoeld voor Alkmaarse gezinnen die financieel moeilijk kunnen rond komen. Vandaar de overhandiging aan de voedselbank: die gezinnen zijn bij de voedselbank bekend. De PvdA wordt niet betrokken bij de verdeling van de fietsen, die verantwoordelijkheid ligt volledig bij de voedselbank.

Mohamed Keskin ziet de fietsenactie als het grootste succes van zijn periode in de Alkmaarse gemeenteraad. “Mijn lijn van niet alleen praten in het stadhuis, maar ook doen in de Alkmaarse samenleving, bevalt mij uitstekend.” Als er meer Alkmaarders hun oude, maar nog goed functionerende, fiets voor deze actie beschikbaar willen stellen dan kunnen ze via de website van de PvdA Alkmaar www.pvdaalkmaar.nl contact opnemen.

 

 

Pin It
Bekeken: 1322x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/