Alkmaar, 11 november 2014. Dinsdagochtend vond een kop-staartbotsing plaats op de Nieuwe Schermerweg bij de kruising met de Omval (nabij de N242). Een passagier van een van de betrokken auto's is na controle door ambulancepersoneel voor de zekerheid meegenomen is naar het ziekenhuis.

De afhandeling van het verkeersongeval door de hulpverleners en ook de bergers zorgde voor nogal wat verkeershinder en ook verwarring. Het was voor bestuurders lastig kiezen wat te doen als zij zich verkeerd moesten opstellen. Zo waren er mensen die linksaf wilden slaan die een groen licht rechtdoor boven zich zagen, terwijl het verkeerslicht voor linksaf op rood stond. Na een half uur was de kruising weer vrij en kon verkeer ongehinderd doorgang vinden. (Foto's: DNP.NU)

20141111 kop staart NSchermerweg 1

20141111 kop staart NSchermerweg 2

Pin It
Bekeken: 1607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/