Alkmaar, 11 november 2014. Dit jaar is een spannend jaar bij Oberon, want de voorbereidingen voor de horrormusical Sweeney Todd zijn in volle gang en zaterdag 15 november is de uitvoering bij Theater De Vest. Men moet het dit jaar doen met een danig afgeslankt team. Waar voorheen rond de 40 leden tussen de 14 en 21 jaar deelnamen, zijn het er op dit moment 27. Met het bestuur en het professionele Artistieke Team wordt er alles aan gedaan om ook op 15 november weer een prachtige musical op de planken van Theater de Vest te brengen.

De musical volgt het verhaal van Sweeney Todd, The Demon Barber of Fleet Street, in 2007 nog zo succesvol verfilmd met Johnny Depp en Helena Bonham Carter. Benjamin Parker keert na 15 jaar ballingschap als gevolg van een valse beschuldiging terug in Londen als Sweeney Todd en zet een kapperszaak op boven de vleespastei winkel van Mrs. Lovett. Een bizarre zakenrelatie ontstaat, waarmee Todd op revanche uit gaat naar degenen die hem kwaad deden. Vooral de corrupte rechter Turpin. Hij was het die Todd wegwerkte om zijn vrouw Lucy te bemachtigen, die daarna zelfmoord pleegde. Turpin is ook voogd over Todd's dochter.

Om het komende jaar weer met meer mensen aan de slag te kunnen zal er zaterdag 15 november een vrijwilligers-informatiemiddag gehouden worden.

Pin It
Bekeken: 1838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/