Alkmaar, 11 november 2014. Stedelijk Museum Alkmaar is het vertrekpunt voor iedereen die de geschiedenis en de kunst van Alkmaar en omgeving wil beleven en ontdekken. Het verleden wordt op een actuele en persoonlijke wijze gepresenteerd in afwisselende en interactieve presentaties. Het museum werkt samen met erfgoed- en culturele instellingen en is sinds 1 januari 2014 een zelfstandige stichting.

In de foyer bevinden zich de Museumwinkel en het moderne Cultuurcafé; een eigentijdse ontmoetingsplek midden in het hart van historisch Alkmaar. De winkel en het café zijn vrij toegankelijk zonder en open van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Bij openingen of evenementen zijn café en winkel ook in de avonduren geopend. Het Cultuurcafé is opgenomen in de Eerlijk Winkelen Route van 2014.

?Het museum is op zoek naar vrijwilligers voor winkel en het café. Wie als vrijwilliger wil werken in een culturele en dynamische omgeving, affiniteit en ervaring heeft met horeca of een winkel en minimaal één dag per week beschikbaar is wordt uitgenodigd om contact op te nemen met coördinator ontvangsten mevrouw Evelien Zandbergen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It
Bekeken: 1574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/