Alkmaar, 17 september 2014. Vrijdag is de eerste paal geslagen van de megabioscoop in Overstad. Aanwezig waren onder andere wethouder Victor Kloos, Albert Jan Vos van JT Cinema & Events en de JT-directeur Joop Punt. De handeling werd verricht met behulp van een antieke heimachine. Deze week starten de werkzaamheden en dan moet er uiteindelijk in december 2015 een bioscoop staan met de allernieuwste snufjes voor de beste beleving op het vlak van cinema. "Vergeet alles wat u tot nu toe heeft gezien in de bioscoop. Wij gaan jullie vanaf december 2015 meenemen naar een nieuwe dimensie in filmbeleving," zei Vos tegen het NHD.

Tussendoor was er nog tijd voor een politiek steekspelletje van Kloos richting de PvdA, die als enige tegen de bouw van de megabios was. Die zullen straks film kijken in een hypermoderne zaal die zij niet wilden hebben.

Wie erg nieuwsgierig is naar wat Alkmaar gaat krijgen kan binnenkort in Eindhoven kijken, waar half december een vergelijkbaar JT-complex geopend zal worden.

Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/