Sint Pancras/Heerhugowaard, 18 november 2014. De politie heeft zondag rond 01:00 uur in Sint Pancras een 31-jarige drankrijder uit Heerhugowaard aangehouden. Agenten kwamen de man op het spoort dankzij een melding van een medeweggebruiker. 

De getuige reed op de Twuyverweg in Sint Pancras achter een hevig slingerende auto en besloot de politie te waarschuwen. Agenten troffen de auto echter niet meer aan en besloten naar het huis van de eigenaar van het voertuig te rijden. Dit dankzij het signalement dat de getuige doorgaf. De eigenaar werd thuis aangetroffen maar hij verklaarde niet met zijn auto weg te zijn geweest. De agenten merkten op dat de uitlaat van de auto nog heet was en hielden de man alsnog aan. Hij bleek bijna drie keer zoveel alcohol op te hebben als wettelijk is toegestaan en moest zijn rijbewijs inleveren.

Pin It
Bekeken: 759x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/