Alkmaar/Daytona Beach, 18 november 2014. Afgelopen lange weekend vond Jeugd-WK trampolinespringen (WAGC) plaats in Daytona Beach, Florida. De Triffis-delegatie name deel aan elf oefeningen, en met succes. Roel Teillers sprong met synchroonpartner Sven Hop naar het brons en zondag kreeg het feest op het laatste onderdeel voor Triffis ook nog een zilveren randje. Niamh Slattery en synchroonpartner Jessie van Ooijen (Flik Flak -Den Bosch) wisten zich als vijfde te plaatsen voor de finale. In die finale bleek de score van 43,90 goed voor zilver, slechts 0,1 punt verwijderd van het goud.

Er was nog meer deelname van Triffis: Lara Schut werd met synchroonpartner Estrea Wiggers 13e bij de meisjes 17-18 en sprong zondag met twee prachtige oefeningen naar een mooie 21e plaats. Het zijn opmerkelijke prestaties, want Lara maakte pas een jaar geleden haar debuut in de A-klasse; tijdens het NK 2014 in Ahoy sprong ze zich meteen al in de nationale damestop.

Niamh Slattery werd individueel 14e in de categorie 17 - 18 jaar met 90.415 pt, met voor haar acht meisjes van een jaar ouder. Niamh bleef niet meer dan 1,2 pt. verwijderd van een top-8  finaleplek, terwijl zij in haar opbouw naar deelname enkele weken door blessure niet heeft kunnen springen.

Roel Teillers pakte naast het brons een 15e plaats indiviueel. In een sterk deelnemersveld (17 - 18 jaar) sprong hij twee mooie, stabiele oefeningen, waarvoor hij maar liefst 94.415 punten kreeg, slechts 1,5 pt. verwijderd was van de finale.

De resultaten waren voor Triffis maximaal, want alle gesprongen oefeningen werden strak en fraai uitgevoerd, ondanks de spanning die de jonge springers voelden bij hun optreden op dit belangrijke mondiale titeltoernooi. De doelstellingen die vooraf werden gesteld werden dan ook  ruimschoots behaald.





Vandaag, zondag 16 november, komen nog in actie: Lara Schut (individueel, meisjes 17-18 jaar) en Niamh Slattery/Jessie van Ooijen bij de meisjes 15-16 jaar.
De springers van Team NL laten met hun optreden en de prachtige presta

Pin It
Bekeken: 1004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/