Alkmaar, 19 november. Podium Victorie was dinsdagavond nu eens niet het podium voor (alleen) een band, DJ of andere act, maar voor het allerlaatste verkiezingsdebat, een jongerendebat. Het verzoek aan de partijen om hun jongste afgevaardigde naar dit debat te sturen had niet helemaal de gewenste uitwerking, waardoor veel 'afgevaardigden' van een compleet andere generatie waren dan de aanwezige doelgroep. De Alkmaarse Polder Partij mag zich met een gemiddelde leeftijd van iets meer dan 42 jaar de partij met de jongste kandidatenlijst noemen.

De VVD en D66 waren er wel in geslaagd een jonge afgevaardigde te sturen, maar de jongste van het stel was de 24-jarige Didi Hagens uit Stompetoren die namens Leefbaar Alkmaar aantrad. Zij liet het aanwezige publiek weten het te betreuren dat er zo weinig jeugd gekomen was. Aan de andere oudste kant van de schaal was wethouder Anjo van de Ven van OPA te vinden.

Om precies middernacht ging het stemlokaal op de eerste verdieping open en mochten de twee jongste kiezers, Jaimy Blom en Minka Groot samen met burgemeester Bruinooge hun de eerste stemmen uitbrengen. Jaimy en Minke waren op dat moment net een paar minuten achttien jaar.

 

 

Pin It
Bekeken: 1586x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/