Alkmaar, 19 november 2014. De voorrondes van de Alkmaarse Cruyff Court 6 vs. 6 kampioenschappen zijn gespeeld. Alkmaar Sport organiseert dit toernooi jaarlijks op het Cruyff Court in de Daalmeer. De afgelopen weken hebben 29 Alkmaarse teams (20 jongens- en een recordaantal van 9 meisjesteams) gestreden op het Cruyff Court in de Daalmeer. Woensdagmiddag 12 november zijn de laatste voorrondes van de competitie gespeeld. Na drie voorrondes zullen de poulewinnaars het woensdag 26 november om 13.15 uur tegen elkaar opnemen in een zinderende finale. Publiek is van harte welkom om te komen kijken en aanmoedigen.

Bij beide poules die de laatste ronde speelden bleef het tot aan de laatste wedstrijd erg spannend én eindigden er drie teams op de eerste plaats. Bij één van de poules was het doelsaldo ook nog eens gelijk. Er kan echter maar één team van elke poule naar de finale. Uiteindelijk wonnen de jongensteams Galaxy 11 (Nicolaas Beets) en FC United (De Zes Wielen). Zij zullen het in de finale opnemen tegen De Zandloper groep 8 jongens 1, Fontein groep 7/8 jongens 1 en Liereland groep 7B jongens. De meiden spelen hun eigen finale waarin De Zandloper groep 8 meisjes 1 het op zal nemen tegen FC Donut (Erasmus).

De winnende Alkmaarse teams wonnen vorig jaar de regionale finale en de halve landelijke finale waarna ze in de landelijke finale mochten aantreden. De hoop is natuurlijk dat deze prestatie geëvenaard wordt. Deze landelijke finale wordt dit maal in het voorjaar van 2015 op het Cruyff Court in Amsterdam georganiseerd.

 

Pin It
Bekeken: 914x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/