Alkmaar, 19 november 2014. De omzetting van de Alkmaarse Socialistische Partij naar Progressief Alkmaar (PA) heeft nog een staartje gekregen. De landelijke SP zette begin augustus haar Alkmaarse fractie buitenspel voor de gemeenteraadsverkiezingen vanwege een te zwakke organisatie, gebrek aan samenhang. Daarna werd in Alkmaar blijkbaar niet zo moeilijk over het feit dat PA vier SP-posities bezette, maar de gemeente wil nu wel 14.023 euro terugzien van haar toelage voor de lokale SP.

De SP Alkmaar kan haar besteding van de fractievergoeding voor 2012 en 2013 niet verantwoorden, zo bevestigde burgemeester Piet Bruinooge bij het NHD. Progressief Alkmaar speelde de bal naar de landelijke SP, maar die speelt de bal weer terug richting de voormalige SP'ers. Lijsttrekker PA Matt Delahaij stelt dat de SP jaarlijks maar 700 van 4000 euro besteedde en dat de rest weer teruggestort wordt aan de gemeente. Het kan volgens hem dus niet om zo'n hoog bedrag gaan.

Pin It
Bekeken: 1452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/