Alkmaar, 20 november 2014. Toen gistermiddag de laatste tellingen op het scherm verschenen tijdens de verkiezingslunch in het gemeentehuis was er wat rumoer toen bleek dat OPA door de restzetelverdeling één zetel bijkreeg en dat GroenLinks er één moest inleveren. Applaus was te horen bij de bekendmaking van de raadsleden die op basis van voorkeursstemmen in de raad komen. Maar op de achtergrond drong het besef door dat de door Gosse Postma en Joop Klukhuhn veroverde plekken ten koste gingen van Henk Adriaanse.

Er is één zetel winst geboekt door het CDA en Adriaanse stond op de vierde plaats, maar staat nu dus langs de lijn. Adriaanse laat weten er niet van uit te gaan dat iemand zijn zetel opgeeft, maar dat het altijd mogelijk is dat iemand boven hem wethouder wordt. Ook staat hij zelf open voor een wethouderspositie.

Pin It
Bekeken: 1516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/