Heerhugowaard, 21 november 2014. Een 20-jarige inwoner van Heerhugowaard heeft donderdagnacht rond 00.20 uur angstige minuten beleefd. Kort daarvoor was de man uit de trein gestapt op het station van Heerhugowaard. Aan de kant van het Stationsplein besloot het slachtoffer zijn behoefte te doen. Terwijl hij stond te plassen kreeg hij een harde duw in zijn rug. Daardoor viel hij van een helling af, bijna in de sloot. Boven aan de helling stonden twee mannen.

Eén van de mannen liep naar het slachtoffer toe en sprak intimiderende woorden tegen hem. Hij kreeg opnieuw een duw, struikelde en viel in de sloot. Het slachtoffer klauterde vervolgens uit de sloot. Opnieuw werd hij bedreigd en de twee mannen wilden zijn waardevolle spullen. De Heerhugowaarder heeft toen geld en sigaretten gegeven.

Inmiddels was de trein richting Schagen - Den Helder gearriveerd. Het tweetal is in deze trein gestapt. Deze trein werd op station Schagen opgewacht door de politie. De deuren bleven gesloten en de politie controleerde de trein. Twee jongens die aan het signalement voldeden zijn aangehouden. Het gaat om een 17-jarige en een 20-jarige man uit Den Helder. Het tweetal zit vast voor verhoor.

Pin It
Bekeken: 1165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/