Heerhugowaard, 21 november 2014. Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard is tot en met 4 januari elke zondag open en organiseert elk weekend leuke activiteiten. Zaterdag 22 en 29 november zijn Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek in Middenwaard. De aansluitende zondagen zijn de Pieten er ook nog eens.

Tijdens de intocht in Heerhugowaard op zaterdag 22 november brengt Sinterklaas een kort bezoek aan het winkelcentrum. Hij vertrekt met zijn gevolg om 12.00 uur vanaf het gemeentehuis en komt rond 13.00 uur aan op het Friethoffplein. Daar wordt hij welkom geheten door de burgemeester, waarna hij zijn reis zal vervolgen. Op zondag 23 november nemen een groot aantal Pieten tijdelijk hun intrek in Middenwaard om onze bezoekers te verrassen.

Zaterdag 29 november is Sinterklaas de hele dag op bezoek en heeft hij alle tijd om kinderen te ontvangen. Van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur kunnen zij langs bij de goedheiligman en ontvangen dan een kleine verrassing. De Pieten komen weer een dagje extra in Middenwaard.

Ook na 5 december is er veel te beleven in Middenwaard. Zo start 6 december Hartje Winter in en om het winkelcentrum en op 14 december is het Streekmarkt in Kerstsferen. Meer informatie op de website van Middenwaard of volg de Middenwaard-pagina op Facebook.

Pin It
Bekeken: 1644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/