Alkmaar, 21 november 2014. Muziekcentrum Tjarda en Popup Alkmaar organiseren zaterdagavond 29 november de vierde Tjarda-Hussel-Avond. Zoals ieder jaar in Muziekcentrum Tjarda om 18:30 uur. Al waren de vorige edities een succes, dit jaar is er iets nieuws. De deelnemende muzikanten gaan profiteren van bandcoaching van Anneke van Giersbergen (The Gathering) en Onno Smith (Beans & Fatback).

Een persoonlijk verhaal. Do’s en dont’s in de muziek. Zo leiden Anneke van Giersbergen en Onno Smith de avond in. Daarna worden de muzikanten middels lootjes per instrument door elkaar gehusseld waardoor er nieuwe en onverwachtse bandformaties ontstaan. Iedere formatie krijgt twee uur de tijd om een nummer te maken. Zij zijn helemaal vrij in wat dat gaat worden. Intussen zullen Anneke en Onno de muzikanten voorzien van tips en trucs. De Hussel-Avond wordt afgesloten met een presentatie van de nummers in de barruimte van het muziekcentrum. Publiek is welkom vanaf 22:00 uur om versteld te staan van wat de muzikanten uit Alkmaar en omgeving in korte tijd kunnen maken.

De Tjarda-Hussel-Avond is een jaarlijks terugkomend evenement. Voor iedere muzikant, beginnend of gevorderd, een spannende uitdaging. Meer informatie staat op de website van Muziekcentrum Tjarda.

Pin It
Bekeken: 1607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/